Dream... Learn...Travel...Improve with ENGLISH... Мрій... Навчайся... Подорожуй... Вдосконалюйся з англійською...

пʼятницю, 23 лютого 2018 р.

Ось і дійшли до фінішної прямої шкільні олімпіади


Моя учениця Марія Новік мужньо захищала честь гімназії на обласній олімпіаді протягом трьох років. Були успіхи, завойовані бали і достойні місця учениці, яка вивчала англійську не в спецшколі, а змагалася разом з учнями, які вивчають англійську в класах з поглибленим вивченням іноземної мови.
Хай ще кращими будуть твої результати ЗНО, Маріє!



Вітаю із вдалим дебютом дев`ятикласника Сушицького Віталія, який здобув диплом III ступеня на обласній олімпіаді. Хай щастить і надалі!




   Дорогі гімназисти!
 Минув останній рік шкільних конкурсів та предметних олімпіад у моєму житті, а останнім етапом в ньому була олімпіада з англійської мови, одна з найважчих та найцікавіших. Англійська – це не просто шкільний предмет, а мова, яка необхідна для спілкування та особистісного розвитку. Учні зі всієї області змагалися за звання найкращих знавців англійської, зокрема від 11 класу їх було понад 40. Олімпіада проводилася в 4 тури: письмо, аудіювання, читання та говоріння. Завдання з читання та аудіювання були підвищеної складності, а на письмі та говорінні журі перевіряли наше вміння висловлювати власну думку та творчо мислити. Під час перерв я знайомилася з іншими учасниками, адже олімпіада – це не тільки осередок конкуренції та духу змагання, а й чудова можливість знайти однодумців, поспілкуватися з однолітками та отримати досвід комунікації.
Здобути перемогу важко, але ще важче розвиватися далі, не втрачати мотивацію та поглиблювати свої знання. Для себе я давно відкрила цю істину і сподіваюся, що майбутні покоління дослухаються до неї і втілять у життя. Вітаю тих, хто отримав перемогу і кому не вдалося це зробити. Поразка – це найкращий життєвий урок, натхнення та стимул наступного разу зробити все можливе, аби достойно представити свій навчальний заклад, район, проявити свої знання та в майбутньому почуватися впевнено на європейських просторах.
Дякую моїй вчительці та наставнику, яка помітила моє бажання та хист до вивчення англійської, надихнула мене та допомогла підкорити вершини.

Let`s learn English, because it is our chance to feel the wealth of the whole world and be unique individual in it. Dream, travel, create yourself and improve with English!

                                                                                            BEST WISHES,
                                                                                                                     MARY NOVIK

Немає коментарів:

Дописати коментар